Jan 30, 2012

malas???? hahahahahahaha.......

mmg sungguh malas nak update blog... dh penuh ngan sawang blog yang sunyi sepi nih... huhuhuhuhu... sebenarnya ikutkan mmg banyak yang nk story tapi kemalasan lebih tebal dari nk story... cm ne tu????? tahun lepas ingat nk story pasal anak.. bila lama2 rasa malas nak ingat balik... tgk zaid pun dah semakin sihat, alhamdulillah... so, usah dikenang cerita yang sudah...

tahun 2012 nih pun banya cite yang tertunggak... antaranya cite pasal jalan2 cari makan kat PD masa CNY ari tu.... tapi dok merayap kat blog kawan2 semua cerita lebih kurang je, cam malas plak bk update... tgk la kalo rajin nnt aku update... gambo pun tak transfer lg nih... huhhuuhuhuu... memang malas tahap gaban nih....

1 comment:

Marina Monroe said...

Salam Ziarah,

Updatelah..sekurang2nya citer pasal anak2..